Selecteer een pagina

Privacy & cookie verklaring

Privacy & Cookie verklaring van Dutch Metal Teknik

gevestigd aan Sahabuye Mah. Otak Sk. Velioğlu Iş Merkezi, No: 36 Iç Kapi No: 301, Kocasinan / KAYSERI / TÜRKIYE, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
https://dutchmetalteknik.com
Sahabuye Mah. Otak Sk. Velioğlu Iş Merkezi
No: 36 Iç Kapi No: 301
Kocasinan / KAYSERI / TÜRKIYE
Tel: +90 (0) 552 421 91 38

Wij hebben geen Functionaris Gegevensbescherming (FG), maar we helpen je graag met je vragen. Hiervoor kun je contact opnemen via .

Dutch Metal Teknik
Deze website is anoniem te bezoeken.
De website is voorzien van de SSL certificaat dat op de juiste manier geïnstalleerd is.
Voor de werking van de website wordt echter wel gebruik gemaakt van een aantal diensten en plug-ins van derden. Onderstaande informatie gaat daarom vooral over de diensten waar Dutch Metal Teknik gebruik van maakt en wat er mogelijk met die informatie gedaan wordt.
Dutch Metal Teknik verzamelt en verwerkt geen persoonlijke gegevens, tenzij je deze zelf aan ons hebt verstrekt.

Wat wordt er verstaan onder verzamelde gegevens
Onder verzamelde gegevens worden verstaan:

  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar, tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via , dan verwijderen wij deze informatie.

Het doel van de verzamelde gegevens
De verzamelde gegevens worden enkel gebruikt om contact met je op te kunnen nemen, zoals het beantwoorden van vragen of werkzaamheden voor je te kunnen uitvoeren.
Een logisch gevolg van uitgevoerde werkzaamheden is de daaruit voortvloeiende facturatie.

Wat doet Dutch Metal Teknik met jouw gegevens?
Dutch Metal Teknik doet niets geks met jouw gegevens. Wij behandelen de verkregen gegevens vertrouwelijk.

Delen van persoonsgegevens met derden
Dutch Metal Teknik verkoopt jouw gegevens niet aan derden.
Dutch Metal Teknik verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.
Persoonsgegevens worden niet openbaar gemaakt.

Geautomatiseerde besluitvorming
Dutch Metal Teknik neemt geen, op basis van geautomatiseerde verwerkingen, besluiten over zaken die gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of –systemen zonder dat daar een mens (medewerker van Dutch Metal Teknik) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
Dutch Metal Teknik bewaart jouw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor de gegevens worden verzameld.

Wat zijn cookies
Een cookie is een klein tekstbestand dat tijdens het bezoek aan een website op bijvoorbeeld de computer, tablet of smartphone wordt geplaatst. In dit tekstbestand wordt informatie opgeslagen. Deze informatie kan bij een later bezoek weer worden herkend door deze website en soms kan ook een andere website de cookie lezen en er informatie in opslaan.
Sommige cookies zijn noodzakelijk. Omdat de website het anders niet doet. Er zijn ook cookies die handig zijn voor de bezoeker. Bijvoorbeeld omdat hij onthoudt in welke taal je de website wilt lezen. Maar veel cookies worden gebruikt om bij te houden wat je op internet doet. Bijvoorbeeld naar welke pagina’s je hebt gekeken.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

  • Functionele cookies
    Om onze website goed te laten werken.
  • Analystische cookies
    Voor het verzamelen en analyseren van statistieken om de ervaring op onze website.
    Wij willen graag weten hoe bezoekers de website gebruiken, welke pagina’s het meest bezocht worden en met welke browser. Hiervoor gebruiken wij Google Analytics. Deze informatie wordt voor ons geanalyseerd maar wel zo goed mogelijk geanonimiseerd. Wij ontvangen dus geen IP-adressen of andere persoonsgegevens.
    Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google afgesloten.
    Google Analytics houdt zich aan de relevante Privacy Shield-principes.

Cookies uitschakelen en verwijderen
Wil je cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kan via de browserinstellingen. Gebruik eventueel de helpfunctie van uw browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen.

Social Media buttons
Uiteraard is het fijn als er op een makkelijke manier berichten kunnen worden gedeeld op sociale media. Hiervoor kan het zijn dat er buttons op de website staan. Ook de meeste sociale mediakanalen werken met cookies en houden zich aan het EU-US Privacy Shield.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Dutch Metal Teknik neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als je de indruk hebt dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met ons via .

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
Als je wilt weten welke gegevens wij over je hebben vastgelegd of als je jouw gegevens wilt wijzigen of verwijderen kun je contact met ons opnemen via .
Om misbruik te voorkomen kunnen wij je vragen om jezelf adequaat te identificeren, waarbij we je verzoeken om jouw foto en BSN-nummer op jouw identiteitsbewijs onleesbaar te maken.
Op voorgenoemde verzoeken ontvang je binnen vier weken een schriftelijk antwoord.
Ben je niet tevreden met ons antwoord en komen we er samen niet uit? Dan kun je contact opnemen met Autoriteit Persoonsgegevens.

dutch metal teknik stalinrichtingen aanhangwagens onderdelen voor machine opbouw barn equipment fences trailers machine structure